Kapper

Waarom een keratinebehandeling voor je haar?

Keratine behandeling Rotterdam

Keratine is een lichaamseigen eiwit. Je vindt het in je haar, je huid en in je nagels. Deze stof maakt je haar gezond, sterk en soepel. Keratine herstelt vooral Het is vooral droog en weerspannig haar. Ongezond haar is vooral het gevolg van het overmatig gebruik van stijltangen, te vaak kleuren of het gebruik van foutieve verzorgingsproducten. Keratine maakt je haar glad, gezond en glanzend en vermindert steil haar. Natuurlijke keratine is vrij van toegevoegde stoffen en een huidverjongingskuur voor alle haartypes. Je vraagt je wellicht af wat de oorzaken zijn van het verlies aan keratine? Daar zijn meerdere oorzaken voor. Een behandeling met keratine pakt je haarproblemen aan die veroorzaakt zijn door een tekort aan keratine. Deze kapper Rotterdam helpt je daar zeker bij.

Oorzaken keratine verlies

Voordat je met de keratine behandeling in Rotterdam begint, is het belangrijk om de oorzaak van het verlies van deze natuurlijke stof te achterhalen. Een behandeling met dit natuurlijke eiwit verwend droog, kroezend en verward haar. De belangrijkste oorzaken van het verlies van keratine zijn het gebruik van niet aangepaste haarverzorgingsproducten, haarveroudering, allerlei haarbehandelingen zoals haarkleuringen, het ontkleuren van je haar, het verwijderen van krullen, overmatig zonnebaden of het gebruik van de zonnebank relaxen, hoge en lage temperaturen, uitdrogen van je haar en het overmatig gebruik van chloorhoudende producten en de invloed van zout.

Keratine is ook geschikt voor krullend haar

Haarverzorging met keratine is ook geschikt voor de behandeling van krullend haar. Deze op maat gemaakte behandeling geeft extra voedingsstoffen aan je haar, wat essentieel is voor de gezondheid van je haar. Het volume van je haar wordt verminderd zonder zijn natuurlijke vorm te verliezen.

Dit kunt u het beste niet doen na een keratinebehandeling

Wacht minstens twee weken met het verven van je haar. Chloor in zwembadwater, zeewater (zeezout) en leidingwater kan de gezondheid van je haar bedreigen en het effect van behandeling met een keratine teniet doen. Was je haar niet meer dan twee keer per week.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.