Huidverzorging

Gezichtsbehandeling in Zaandam

Gezichtsbehandeling Zaandam

Een gezichtsbehandeling in Zaandam kan er op verschillende manieren uitzien. Het doel van iedere behandeling is dat je huid weer straalt en dat de stoffen uit crèmes beter in je huid worden opgenomen. Op die manier komt er een beschermende laag op je huid tegen de zon en uitlaatgassen. Ook kan een gezichtsbehandeling zorgen voor een beter herstellend vermogen van de huid. Er zijn grofweg vier vormen van massage die je kunt kiezen. Zo is er de bindweefselmassage die zo’n 30 minuten duurt. Ook kun je de Nimue Core en Nimue Cleanse behandeling kiezen die op elkaar zijn afgestemd. Als aanvulling op deze laatste twee kun je kiezen voor de Nimue Support behandeling. Hieronder worden alle behandelingen uitgelegd.

Bindweefselmassage als gezichtsbehandeling

Als je wilt gaan voor ontspanning kun je kiezen voor een bindweefselmassage. Het doel hiervan is om de collageenaanmaak in de huid te stimuleren. Collageen zorgt voor een stevige huid en dat je huid beter wordt doorbloed. Ook heeft de massage als effect dat afvalstoffen worden afgevoerd. Deze gaan op een gegeven moment vastplakken in het bindweefsel en met de massage worden ze los gemaakt. Deze massage is goed te combineren met andere massages of een gezichtsbehandeling. Zo kun je kiezen uit een massage uit de Nimue serie.

Een gezichtsbehandeling uit de Nimue serie

De Nimue serie bestaat uit drie soorten gezichtsbehandelingen. Een daarvan is de Nimue Core die geschikt is als je voor het eerst een gezichtsbehandeling gaat doen. Het doel is om de weerstand van de huid de verhogen en de behandeling duurt ongeveer een uur. Als je vooral je huid wilt reinigen is de Nimue Cleanse daarvoor bedoeld. Deze duurt ongeveer drie kwartier en je krijgt aan het einde een verzorgend masker. De laatste variant heet Nimue support en is uitgebreider dan de Nimue Core. Er worden extra intensieve producten toegevoegd aan de behandeling. Deze behandeling duurt dan ook een kwartier langer dan de Nimue Core, namelijk 75 minuten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.