Verzorging

De meest populaire wimperbehandelingen

schoonheidssalon Leiderdorp

In de afgelopen jaren zijn wimperbehandelingen behoorlijk populair geworden. Waar je ooit begon met een goede mascara, kun je nu je wimpers meer permanent laten krullen. Zodat je niet iedere ochtend vroeg uit bed moet. Natuurlijk heb je de wimperbehandelingen die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren, zoals de krultang, maar je kunt ook voor meer permanente opties kiezen. Zoals de behandelingen van de schoonheidssalon in Leiderdorp. Maar welke wimperbehandeling past het best bij jou? Om je een beetje op weg te helpen, staan hieronder de meest populaire wimperbehandelingen van het moment. Zodat je goed weet waar je aan begint.

Wimperextentions

Één van de meest bekende behandelingen op het gebied van de wimpers, zijn de extentions. Het dragen van mascara is namelijk nogal tijdrovend, en veel mensen kiezen daarom voor de wimperextentions in Leiden. De extentions geven namelijk meer volume aan je wimpers, terwijl ze de natuurlijke look goed bewaren. Let op! Want er zijn meerdere mogelijkheden wat het plaatsen van wimperextentions betreft. Zo heb je bijvoorbeeld de one-by-one extentions en de 3D volume extentions. Om te weten welke van de twee beter bij jou past, kun je het best je schoonheidsspecialiste om advies vragen.

Lash lifting

Net zoals de extentions, is ook de lash lifting behandeling perfect voor vrouwen die de natuurlijke look van hun wimpers willen behouden. Maar in tegenstelling tot de wimperextentions, maakt lash lifting in Leiden geen gebruik van nepwimpers. In plaats daarvan worden je eigen wimpers gekruld vanaf de rand, waardoor de krul langer blijft zitten. Het resultaat is een prachtige volumeuze wimper, die ongeveer zes weken lang mooi blijft.

Overige wimperbehandelingen

Naast deze twee volume behandelingen, kun je er ook nog voor laten kiezen om je wimpers te verven. De perfecte oplossing voor vrouwen wiens wimpers van zichzelf niet sprekend genoeg zijn. Door de wimpers te laten verven, krijg je een sprekende blik. Deze behandeling zorgt er uiteraard niet voor dat je wimpers zich beter krullen, maar is wel goed te combineren met bijvoorbeeld de lash lifting.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.