Verzorging

De meest populaire gezichtshaar trends

barbier delft

Nét zoals bij kapsels, zijn er ook trends op het gebied van snor- en baardgroei. En nét zoals bij trends op andere gebieden, veranderen deze voortdurend. Zo vind je bijvoorbeeld ieder jaar weer nieuwe verzorgingsproducten in de winkels. Maar we volgen natuurlijk niet zomaar blindelings iedere trend die we tegenkomen. De trend moet wel goed bij ons passen. Om je een beetje op weg te helpen, hebben we hieronder een paar van de laatste trends op een rijtje gezet. Zodat je helemaal op de hoogte bent voor je volgende afspraak bij de barbier in Delft.

Gezichtshaar stylingstrends

Niet alleen je gezichtshaar heeft de nodige stylingsproducten nodig. Ook je snor en baard vragen om zeep, wax, balsems en baardolieën. Bij veel mannen staat de badkamer er vol mee. Maar gebruik vooral niet teveel producten in één keer. Volgens de laatste trends doe je er beter aan om één product te gebruiken. Hierdoor behoud je wel de voordelen van de styling, maar voorkom je de nadelen. Zo kleeft je baard bijvoorbeeld minder, maar heeft het wel de lekkere geur van een baardbalsem.

Gezichtshaar producten

Één van de meest geliefde ingrediënten in gezichtshaar producten is arganolie. En deze, van oorsprong Marrokaanse, olie is niet voor niets zo populair. Zo is de arganolie bijvoorbeeld ideaal voor het verzachten van de baardharen en kan het jeuk en roodheid helpen te verminderen. En bij regelmatig gebruik, kan arganolie er zelfs voor zorgen dat de baard sneller groeit.

Trends voor gezichtshaar

Het laten staan van gezichtshaar is de afgelopen jaren een grote trend geworden. Wat begon met een stoppeltjesbaard is uitgegroeid tot een trend van lange baarden en stoere snorren. Zo zie je bijvoorbeeld veel baarden met geschoren zijkanten, waar de baard bij de kin lekker vol blijft. En denk ook aan snorren gecombineerd met een sik. Een trend van vroeger, die weer helemaal hip aan het worden is. En weet je niet zeker welk soort baard bij jouw gezicht past? Dan kan de barber in Delft je heel goed adviseren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.