Kapper

De grote voordelen van een thuiskapster

thuiskapster

Je kent het wel; een thuiskapster. Een ervaren kapster die bij jou thuis langskomt om jouw haren te knippen en te stylen. Maar waarom maken mensen hier eigenlijk gebruik van? Wat is het verschil tussen een kapsalon en een thuiskapster? Benieuwd naar de voordelen van een kapper thuis? Lees dan even verder.

Lekker thuis blijven

Natuurlijk is het grote voordeel dat je lekker thuis kunt blijven. Bij een kapsalon is dat niet zo. Er zijn verschillende redenen waarom weggaan van huis voor een knipbeurt irritant kan zijn. Misschien is jouw favoriete salon wel ver weg en kost het je reiskosten en soms zelfs wel parkeerkosten. Misschien heb je wel helemaal geen vervoer! Daarnaast kost het je ook nog eens extra tijd.

Geld besparen

Vaak zie je dat een thuiskapster goedkoper is dan een kapperssalon. Eigenlijk is dit best logisch. Een thuiskapster gaat naar jou toe, heeft haar benodigdheden en doet haar werk. Een kapsalon moet ook deze dingen betalen. Daarnaast moet ze ook nog de huur van het pand betalen, elektriciteit, de design van de salon enzovoort. Deze kosten moeten toch betaalt worden. Daarom wordt jouw knipbeurt dus duurder.

Kan een thuisknipper wel goed knippen?

Wanneer je nog nooit gebruik hebt gemaakt van een thuiskapster, is het logisch dat je een aantal vragen hebt. Vragen zoals “ kan een thuiskapster wel goed bij jou thuis knippen?” En “Heb je dan niet overal haar in jouw huis? “ Een thuiskapster kan prima bij jou komen knippen. Ze heeft alle benodigde materialen zelf mee. Je hoeft helemaal niks te regelen. Het enige wat ze nodig zou hebben, is elektriciteit voor bijvoorbeeld een föhn. Daarnaast, om ook antwoord te geven op de haarvraag, Neemt ze ook een schort mee. Dit zorgt er voor dat je geen haar op jouw kleding hebt. Na afloop kun je gewoon alles bij elkaar vegen en stofzuigen. Zie zo!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.