Massage

Bindweefselmassage in Zaandam

 Bindweefselmassage Zaandam

Wat komt er kijken bij een bindweefselmassage in Zaandam? Het doel van deze massagevorm is om de collageenaanmaak een boost te geven. Doordat er meer collageen in je huid zit zal je huid steviger aanvoelen. Verder wordt het bindweefsel in je huid gemasseerd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Ook zorgt de massage voor een stimulatie van de doorbloeding. Op zijn beurt zorgt dit weer voor een gelift effect en ziet je huid er gezonder uit. Dit komt ook omdat de doorvoer van voedingsstoffen beter verloopt als het bindweefsel is los gemasseerd.

Bindweefselmassage inhoud

In de meeste gevallen zal een bindweefselmassage ongeveer een half uur duren. Vaak wordt er aangeraden om voor een bindweefselmassage in kuurverband te kiezen. Verder is het in de meeste gevallen ook mogelijk om de bindweefselmassage te combineren met een andere vorm van massage. Door te kijken naar wat jouw huid nodig heeft wordt er bekeken welke vorm van behandeling daar het beste op aansluit. Je kunt ook aangeven dat je graag wilt dat er een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Dan wordt er specifiek gekeken welke massages voor jouw huid geschikt zijn en welke producten werkzaam zijn voor jouw huid.

Andere vormen van gezichtsbehandelingen

Naast bindweefselmassage zijn er andere vormen van gezichtsbehandelingen die een positief effect kunnen hebben. Ook is het mogelijk om verschillende behandelingen met elkaar te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld een Nimue gezichtsbehandeling combineren met een bindweefselmassage. Naast massages en gezichtsbehandelingen is het natuurlijk ook belangrijk om de juiste producten voor jouw huid te gebruiken. Vaak kun je bij een beautysalon ook terecht voor het laten zetten van wimpers. Dan kun je al deze behandelingen met elkaar combineren. Een techniek die vaak gebruik wordt voor wimpers is de iCurl behandeling. Er wordt dan een krul gezet in je wimpers waardoor ze langer lijken. Meestal blijft je het effect tussen de 4 en 6 weken zien. Nadat je wimpers zijn behandeld mag je 24 uur geen make-up dragen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.